Bez obzira koji posao su radili, šta god radili u životu i gde su otišli ​​i vratili se – kada dođemo kući mi smo i dalje pre svega mame. Ipak, volimo da čujemo kako je sa nekim mamama koje su u potpuno drugačijim životnim sredinama, koje vode potpuno drugačiji život od našeg. Volimo da znamo da su i one mame i da vode iste bitke kao i mi. Pa, takođe volimo da čujemo, na primer, kakva je Džulija Roberts kao majka sa decom.

Njena deca su blizu toga da više ne budu deca, već odrasli, od kojih su dvoje već na fakultetu, pa ne žive kod kuće, ali – i dalje su njena deca. Dobitnica Oskara ima 19-godišnje blizance Hejzel i Fineusa (Fin) i 16-godišnjeg sina Henrija sa suprugom, snimateljem Denijem Moderom. A Džulija Roberts, kada su njena deca bila mlađa, bila je kao i svaki drugi roditelj kada su u pitanju mobilni telefoni u kući, pritom strog roditelj.

"Imali smo jednostavna pravila. Imamo punjač za punjenje telefona i svi mobilni telefoni idu na punjač kada dođete kući. Nema telefona za stolom, definitivno", rekla je Džulija u intervjuu za Today.com.

Iako su deca odrasla, glumica kaže da se nije mnogo promenilo u njenom odgajanju i brizi o njima, čak ni sada kada nisu sve vreme pod njenim krovom, već na fakultetu.

"Odgajam ih na isti način kada nisu kod kuće kao i kada jesu. To već znate: 'Da li dovoljno spavate?' i 'Zvučiš kao da si bolestan' i 'Da li piješ čaj?' i "Pošalji mi poruku kada dođeš kući da znam da si kući zdrav i prav", rekla je i dodala da zna koliko je srećna što je i dalje shvataju ozbiljno. "Izuzetno cenim oboje svoje starije dece jer me i dalje dozvoljavaju da im budem ista mama, ne prevrću očima i imaju ogromnu količinu razumevanja."

Kada Džulija Roberts putuje na posao, starija deca su na fakultetu na različitim mestima, muž je kod kuće sa najmlađim detetom, onda se svi vide i zajedno razgovaraju preko video poziva. "Toliko je zabavno. Svi smo tako srećni što smo zajedno na taj način i još uvek tako duboko zaljubljeni."

BONUS VIDEO:

Mama je ofarbala ćerkinu jelku TikTok/nattiejopo

(Miss7MAMA/Yumama/T.A.S.)