Novak Đoković svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, a koliko se dobro zabavljaju, vole i uživaju u zajedničkim aktivnostima, pokazuju nove fotografije dok u Marbelji u Španiji.

Jelena i Novak Đoković sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom uživali su u igrama na plaži, a poznato je da par uvek aktivno provodi i svoje odmore. Tako su ovoga puta Novak i Stefan igrali fudbal, porodica se dobacivala na plaži frizbijem, a nisu bili sami - sa njima su bili i njihovi kućni ljubimci.

Dok je Tara bila zauzeta igrom u pesku, Stefan i Novak su se dobacivali fudbalskom loptom, a Jelena je u marami koju je držala vezanu ispred sebe nosila psa.

"Kada sam dobio sina, svet mi se okrenuo naopačke. Do tada mi je tenis bio sve i sve se vrtelo oko mene. Moji najbliži su se žrtvovali da bih ja davao svoj maksimum na terenu. Zbog prirode posla postao sam sebičan. Odjednom se sve promenilo. U početku sam morao sebe da podsećam da više nisam sam, da imam sina. U tome su mi pomagali supruga, majka, otac, braća... Sada kada dođem kući sa treninga, ostavljam reket i ne razmišljam o tenisu. Trudim da budem najbolji muž, otac i teniser. Zahtevno je, ali nije nemoguće" - ispričao je Đoković u emisiji "Da možda ne".

Očigledno je da porodica uživa u zajedničkom vremenu, a kako se Đokovići provode na plaži pogledajte u galeriji ispod!

Profimedia Novak i Jelena sa decom

Teodora Andrić Sekulić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup Kurir

(Yumama)