Princeza od Velsa Kejt Midlton ponovo je dobila počasnu titulu koja je veća i od kraljevske - postala je tetka. Njen brat Velsa Džejms Midlton dobio je prvo dete sa suprugom Alizi Tevenet. Još uvek nije otkriven pol bebe, ali verujemo da se princ Džordž, princ Luis i princeza Šarlot raduju što su dobili novog rođaka ili rođaku.

Tačan datum rođenja bebe nije poznat, ali veruje se da je rođena pre par nedelja. Džejms je 12. septembra podelio snimak svoje tada trudne supruge kako bi proslavio njihovu godišnjicu braka i napisao: "najbolje tek dolazi".

 Nedavno su se pojavile fotografije na kojima mladi par šeta ulicama Londona sa bebom u kolicima. Ono što su mnogi primetili jesu skupocena kolica marke "Silver Cross", koja koštaju oko 795 funti.

Par živi u blizini mesta gde su Kejt, sestra Pipa i Džejms odrasli u Baklberiju u Berkširu. Džejms je objavio Alizinu trudnoću na Instagramu u julu, gde je podelio snimak svoje žene u maslinasto zelenoj haljini sa njihovim psom Mejbl u prelepom ambijentu na selu.

"Ne možemo biti više uzbuđeni", napisao je Džejms, pre nego što je naveo svoju tešku godinu nakon smrti svog psa Ele. "Bio je to veoma težak početak godine nakon gubitka moje voljene Ele, ali završićemo godinu sa najdragocenijim malim dodatkom našoj rastućoj porodici."

Džejmsova i Kejtina sestra Pipa takođe ima troje dece sa svojim suprugom Džejmsom Metjuzom: - Artura, Grejs i Rouz - što znači da će novi dodatak biti sedmo unuče Kerol i Majkla Midltona.

Princeza Kejt ima veliku i srećnu porodicu, a njen brat i sestra žive u blizini njenih roditelja. ne sumnjamo da su porodična okupljanja puna radosti, posebno zbog dečije graje koja se svake godine povećava jednim novimmalim članom.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy