Sportista Zlatan Ibrahimović sa partnerkom Helenom Seger ima dva sina, 17-godišnjeg Maksimilijana i 15-godišnjeg Vinsenta, koje pokušava da odgaja decu daleko od interneta i društvenih mreža. Nedavno je otkrio da deci ne dozvoljava da koriste društvene mreže, a Internet im je ograničen.

"Volim svoju decu najviše na svetu. Za mene će ona uvek biti broj jedan. Voleti ih znači štititi ih, odgovorno raspolagati njihovom slobodom. Vidim da mnogi svoju decu eksponiraju na internetu, neki naprave profil za sedmogodišnju ili osmogodišnju decu i imaju hiljade pratilaca. Ali niko ne razmišlja o tome da li će ta deca biti srećna i zadovoljna da se eksponiraju na tako javni način." - ispričao je Ibrahimović.

"Ne radi se o tome da ih držite pod staklenim zvonom. Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a onda će nastaviti kako žele, čim stanu sa obe noge čvrsto na zemlju", rekao je Zlatan Ibrahimović u novoj knjizi "Adrenalin". Razlog za ovu zabranu je da Zlatan ne želi loše i da neproverene informacije stignu do njih, prenosi Sportlife.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić Instagram/iamzlatanibrahimovicc