Luka Jović, poznati srpski fudbaler, tata je trojice dečaka, a za svakog od njih izabrao je divna i posebna imena. Prvog sina Davida dobio je sa bivšom devojkom Anđelom Manitašević, a za manekenkom Sofijom Milošević sinove Alekseja i Teodora.

Muško ime David ubraja se u grupu poznatih biblijskih imena, a znači "onaj koji je drag"; "koji je voljen"; onaj koga obožavaju". Ime se daje po najpoznatijem izraelskom kralju Davidu.

Ime Aleksej je najviše zastupljeno u Rusiji, ali je grčkog porekla. U originalu je "Aleksi" i znači "zaštitnik". U Rusiji je ovo ime vrlo često, a nekada su ga nosili vitezovi, monasi, carevi i plemići.

Teodor, muško ime grčkog porekla koje je izvedeno od reči "theos" što znači "Bog" i reči "doron" što znači "dar". U kombinaciji ove dve reči, Teodor se smatra "božijim darom".

Luka Jović važi za posvećenog i sjajnog tatu, a fudbaler rado objavljuje porodične fotografije, kao i slike i snimke mališana, posebno kada im čestita rođendan i u emotivnim opisima objašnjava koliko ih voli.

Kakav je Luka kao otac govorila je njegova mama:

"Mogu reći da se snašao, da zna da se poigra sa njima... On je uvek govorio da želi da bude mlad roditelj, da se ostvari mlad kao otac." - ispričala je Lukina mama za Sporta.rs.

I njegova izabranica SofijaMilošević u čestitki za rođendan napisala je divne reči:

"Najboljem ocu, vereniku, ljubavniku, prijatelju: Toliko te volim i tako sam srećan što te imam u svom životu. Volim da provodim svaki trenutak sa tobom i našom decom. Hvala ti što si tako dobar prema nama i što brineš o našu porodicu, što je naša snaga i što nas svakodnevno osmehuje. Tako smo ponosni na tebe i volimo te beskrajno."

Izvor: Yumama