Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE MENJAM PELENE, RADIM VAŽNIJE STVARI: Ivana i Petar progovorili o odgajanju blizanaca, otkrili i na koga liče

Ivana Pavković i Petar Mitić su prethodne godine proširili svoju porodicu za dva dečaka, a evo kako se bore sa obavezama.

 Ivana Pavković, Petar Mitić, sin Izvor: Printskrin, Instagram/ivanapavkovic

Ivana Pavković i Petar Mitić su u prethodnoj godini postali roditelji, i tom prilikom svom starijem sinu Vujadinu podarili dvostruku radost, blizance Vojina i Vuka.

Oni su govorili o roditeljstvu, ali i tome kako sve postižu obzirom da sada imaju troje dece, od kojih su dve bebe.

"Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Ponekad ih kupam, dežuram noću. Tako da žene spašavam od toga i dežuram, a one su tu jutarnja prva smena. Ima nas puno, pa smo podeljeni u dve smene", rekao je Perar za "Grand", a onda je Ivana otkrila i na koga blizanci liče:

"Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene."

Saznanje da žena nosi blizance je veoma lepo, ali u isto vreme izaziva i dosta straha. Ni Ivana ne krije da se tako osetila kada joj je doktor saopštio da se u njenom telu razvijaju dve bebe.

"I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: 'Imaćete blizance' su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila. Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao", poručila je Ivana nedavno putem društvenih mreža.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica