Francuskinja Tajlejn Blondo danas ima 21 godinu, a pre 15 godina njene slike obišle su svet. Devojčica je proglašena najlepšom devojčicom na svetu, a nema ko joj se nije divio.

Postala je model već sa 4 godine, a sa samo 10 godina pozirala je za naslovnicu Vogue-a, nešto o čemu i brojne svetske zvezde maštaju. Mnogi su joj predviđali svetsku slavu, ali neki su se i zgrozili time što slike tako malog deteta obilaze svet. Celu priču nazivali su seksualiziranjem devojčice.

Tajlejn je danas uspešna manekenka, a sudbina joj je, očigledno, odredila put još od najranijeg detinjstva. Na društvenoj mreži je prati skoro 6 miliona ljudi, ono što svi prvo zapaze sigurno je specifična boja njenih očiju.

Ova lepotica ćerka je fudbalera Patrika Blonda, nekadašnjeg reprezentativca Francuske, i televizijske voditeljke Veronike Libri, ali o svom privatnom životu retko kada govori. Međutim, pre godinu dana je otkrila da ima zdravstvene probleme, ali da su je tri lekara ubeđivala da je sve u njenoj glavi. Nije im verovala, pa je otišla kod četvrtog doktora koji je otkrio da zaista ima problem.

"Doktor je vidio da imam cistu veličine 5, 6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetsku, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osećam dobro, posebno jer sam već počela samu sebe da smatram ludom zbog bolova u stomaku koji, kao, ne postoje. Srećna sam što sam bila uporna", napisala je ona tada i svima poručila da se brinu za svoje zdravlje.

Pogledajte kako se kroz odrastanje menjala ova devojčica:

Pogledajte kako Taklejn danas izgleda:

Printskrin, Instagram/thylaneblondeau Tajlejn Blondo

(Yumama)