Blejk Lajvli (35) i Rajan Rejnolds (45) su jedan od retkih parova u Holivudu koji žive pravu porodičnu idilu sa svojih troje dece. Međutim, na samitu Forbes Women's u Njujorku iznenadili su javnost kada se glumica pojavila sa trudničkim stomakom.

To je bio jasan znak da čekaju četvrto dete, a javnost je iznenađenja jer je njen stomak dovoljno veliki da nije na početku trudnoće, a do sada nisu objavili vesti o prinovi.

Blejk je ponosno ispozirala okupljenim fotografima u kratkoj haljini sa šljokicama u kojoj se jasno ocrtao trudnički stomak. Par nije otkrio nikakve detalje trudnoće, ali ako je sudeći po veličini njenog stomaka, glumica je bar u 5. mesecu trudnoće.

Ova divna majka troje dece i četvrtog na putu nije odolela ni da se popne na vrtoglave potpetice i u blistavom izdanju pokaže da žena može da izgleda predivno i da vodi računa o svom izgledu i pored trudničkih tegoba i stomaka.

Blejk Lajvli
John Angelillo / UPI / Profimedia Blejk Lajvli pokazala trudnički stomak

Podsetimo, Blejk i Rajan imaju tri ćerke - Džejms (7), Ines (5) i Beti (2), a u narednim mesecima očekuju još jednu prinovu. Rajan je u decembru prošle godine obavestio javnost da će uzeti pauzu od posla jer želi da se posveti porodici.

"Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored", objasnio je.

(Yumama)