Novak Đoković je još jednom celu Srbiju ispunio ponosom i svima pokazao koliko je veliki! Ako ste od onih retkih koji su propustili meč, društvene mreže gore od snimaka sa Vimbldona, posebno onih gde je u društvu malenog princa Džordža.

Najstariji naslednik princa Vilijama i Kejt Midlton je sa roditeljima prisustvovao meču, a kako se i sam amaterski bavi tenisom, potpuno je fasciniran našim Noletom.

Uživao je u gledanju teniskog okršaja, ali je za njega poseban trenutak ipak bio kada je razgovarao sa Novakom i u jednom trenutku uzeo i njegov osvojeni pehar u ruke. I upravo je taj trenutak postao viralan!

Princ je u jednom trenutku palcem na gore pružio podršku Novaku, nakon čega je naš šampion odlučio da malenom Džordžu na kratko da svoj pehar. Džordž ga je sa ushićenjem prihvatio.

"O, ne! Gledaj ovo! Tako specijalan trenutak, zar ne", uzviknula je spikerka i bivša teniserka Sju Barker koja je prenosila program.

"Malo je težak", rekao je slavni osmogodišnjak, pomalo postiđeno, nakon čega je pehar dao mami Kejt, koja ga je potom vratila Đokoviću.

Pogledajte kako je taj trenutak izgledao:

(Yumama)