Eva Longorija postala je mama sa 43 godine, a otkako se porodila, susrela se sa mnogim roditeljskim "mukama".

Ona i trogodišnji Santjago uživaju u zajedničkim trenucima, u igri, kuvanju, nežnosti, a poznata "očajna domaćica" se sada požalila na ono što svaka mama trogodišnjeg deteta razume.

"Volim da ga puštam da eksperimentiše. Često mi ljudi ne veruju kada kažem da mi pomaže u kuhinji, da on razbije jaje, da sipa brašno po radnoj površini. Mislim da je to super, jer je znatiželjan, voli da istražuje. Tako treba da se odgaja živo biće. Treba da budu radoznali i da ispituju, a ne da prihvate samo ono što im neko drugi kaže", ispričala je Eva Longorija.

Ona je uporedila njega sada i period kada je Santjago bio novorođenče sa trenutnim stanjem. "Trebalo je tada više da uživam, bilo je lako. Deca se tada ne kreću, ne pričaju. Santjago je sada svugde. Još nismo sa njim išli avionom, jer bi verovatno sve oko sebe polizao u vreme pandemije. Dok je bio beba, samo je spavao. Trebalo je tada da putujemo", rekla je ona pomalo šaljivo, ali iskreno.

Ipak, kao i svaka mama, svesna je da svaki uzrast sa sobom donosi i lepotu, ali i umor. "Izazovno je sve, jako sam umorna, ali moram da budem tu, da budem prisutna", zaključila je glumica iskreno.

printscreen/instagram evalongoria Eva Longorija sa sinom Santjagom

izvor: yumama