Povodom Nedelje mode (Paris Fashion Week 2019) koja se ovih dana održava u Parizu, u Francusku je doputovala i holivudska glumica Eva Longorija. Poznata mama nije želela da se odvoji od svog sinčića, te je u Pariz došla zajedno sa petnaestomesečnim Santjagom.

Deliće ove francuske avanture Eva deli sa svojim pratiocIma na Instagramu, te je objavila kako se ona i njen preslatki sinčić bore protiv džet-lega. 

Poznata "Očajna domaćica" ne krije koliko uživa u vremenu koje provodi sa detetom, ali i u divnim šetnjama čarobnim Parizom.

Tako je juče, ovaj savršen dvojac prošetao čuvenim trgom Vandom, te plenio poglede svih prolaznika.

Eva je za tu priliku odabrala udobnu i toplu odevnu kombinaciju - dugu asimetričnu pletenu haljinu i antilop čizme. Pored savršenog kroja, bež boja je istakla njenu savršenu figuru, a ženstven izgled upotpunile su i velike sunčane naočare. 

Zaista predivno! Ipak, za poseban sjaj i toplinu kojom zrači, odgovoran je lično on - neodoljivi Santjago koji je sve vreme veselo trčkarao pored svoje MAME.

Pogledajte u galeriji predivne fotografije Eve Longorije i malog Santjaga...

U haljini koja je istakla sve njene obline, nasmejana glumica uputila se u obilazak glavnog grada Francuske i to u najlepšem društvu.