Turska glumica Berguzar Korel, poznata po ulozi Šeherezade, i njen suprug Halit Ergenč dobili su treće dete. Na svet je stigla devojčica Lejla, a mama je uz emotivne fotografije sa porođaja ispričala kroz kakve je poteškoće prošla. 

Lejlina priča o rođenju bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10:00 ujutru", kada sam ušla na vrata bolnice", započela je glumica svoju priču o poteškoćama na porođaju. 

"Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: Postoji razlog zašto ova devojka nije došla, možda joj je pupčana vrpca kratka. Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Posle mučnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10:00 ujutru, tačno kako je učiteljica rekla, sa kratkom vrpcom koja me je sprečila da je čak i držim u krilu. Ispostavilo se da je razlog zašto nije mogla da dođe na svet, uprkos tome što je sve bilo spremno satima, bio i razvoj zadnjeg potiljka pored kratke vrpce", ispričala je Berguzar.

Nakon što je javno ispričala svoju priču, ona je želela da svi razumeju da je svaki porođaj priča za sebe. "Svako rođenje je drugačije, svaka beba je drugačija. Nemojte praviti nikakve planove u svojoj glavi", naglasila je ona.

"Kada birate svog lekara, vodite računa da on bude neko ko je iskusan, iskusan, saosećajan, pridaje važnost privatnosti, i naravno, zdravlje bebe i vas stavlja iznad svega", posavetovala je iskreno sve trudnice.

izvor: yumama