Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, napi poznati sportisti, pre dva meseca su dobili drugo dete. Na svet je stigao maleni Uroš, a njemu se naročito obradovao stariji brat Filip, koji sada ima tri godine.

Već na samom početku, porodica je morala da bude razdvojena, zbog tatinih obaveza. Ivana je otkrila da je starijem sinu Filipu ova razdvojenost najteže pala, te je jedva čekao da se svi zajedno pridruže tati u Monaku.

"Kao i sa Filipom, čekali smo da Uroš prođe prvu kontolu, primi sve vakcine i da dobijemo zeleno svetlo od pedijatra da je sve u redu. Čekali smo mesec dana, ali je često izgledalo kao godina.", rekla je Ivana za Blic.

Oni su porodica koja se trudi da sve radi zajedničkim snagama. " Danilo je porodičan čovek i veoma posvećen deci. Kada nije na putovanjima i treninzima svu njegovu pažnju posvećuje nama i onda je sve lakše. Uroš je za sada dosta vezan za mene, najviše zbog čestog dojenja, tako da je veći deo Danilovih fokusa i dalje na Filipu", rekla je streljačica.

Kao i svaka mama, kada dete poraste, nekako zaboravi sve ono što se odnosi na prve mesece sa bebom. Iako imam bezuslovnu podršku svojih i Danilovih roditelja, ovi prvi meseci jesu pomalo naporni. Odvikla sam se od čestog buđenja noću, pelena i male bebe. Ali Uroš je dobra beba, plače samo kada je gladan, od početka nam dojenje ide dobro tako da ulazimo u štos polako, što bi se reklo", rekla je ona, a razumela bi je svaka mama.

izvor: yumama/blic