Poznata pevačica Severina majka je dečaka Aleksandra, nad kojim je izgubila starateljstvo pre dve godine.

Preusda je doneta pre tačno 20 meseci, te je mama objavila potresne reči uz snimak pesme koju je posvetila svom detetu.

"20 meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živeo sedam i po godina. Bez pitanja, grubo, isti dan. I izbeglice iseljavaju sa njihovim majkama", napisala je vrlo emotivna poznata mama.

"U ovih 30 godina koliko pevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama", dodala je, skrhkana jer joj nedostaje dete.

Uz objavu mališana koji pevaju njenu pesmu, dodala je i reči "88 sati nije dovoljno", jer samo toliko na mesečnom nivou majka sme da viđa svog sina.

On sada živi sa ocem biznismenom Milanom Popovićem.

Kada je ovakva presuda doneta, Severina je javno napisala

"Znaš, sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko otkucao u reči, koja ne vrede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon sedam i po godina, sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda."