Nakon što je krajem prošle godine sud doneo privremenu meru po kojoj će sin hrvatske pevačice Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića ubuduće živeti sa ocem, ova regionalna superzvezda suočila se s najtežim periodom u svom životu.

Ona i dalje sina može da viđa samo 88 sati mesečno, a pre nekoliko dana hrvatski mediji su tvrdili da je tamošnji Centar za socijalni rad podneo kaznenu prijavu protiv pevačice.

Severina, koja je u proteklom periodu sa suprugom Igorem Kojićem boravila u Montekarlu, danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa širokim osmehom, ali opis koji je istakla i više je nego emotivan.

― Prošlo je 54 dana i prošlo je "88 sati".. Prošla je večnost dok oni "skijaju"… Za ovog života sam puno puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo "88 sati" veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: „Nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh... ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Nitko i Ništa zauvek ostaju Ntko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno "slučajno" skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će… Hvala Bogu! ― napisala je Severina.

Pevačica je potom dodala i:

― U zdravom telu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu. Slušaj mater.

Zapratite nas i na Instagramu!