Emisija "Majke i snajke" prepoznata je kao format koji pomera granice dobre zabave, a četvrta sezona najpopularnijeg kulinarskog takmičenja donosi još napetiju kulinarsku borbu i nove nagrade.

Kako najavljuju domaćini emisije Seka Aleksić i Raša Vlačić, i ove sezone pripremili su pravu poslasticu za sve gledaoce Kurir televizije. Četvrtu sezonu otvaraju nesvakidašnjim porodičnim pričama i odličnim receptima, a takmičare očekuju i nova pravila. Pred njima su novi izazovi, u kojima mogu da osvoje vredne nagrade - dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara, kao i dve nedeljne nagrade u iznosu od 50.000 dinara.

Ove sezone muževi, odnosno sinovi imaće veću ulogu u samom takmičenju. Na njima je da izaberu jelo, učestvuju u samoj nabavci, ali i provere da li su majke i snajke prikupile sve potrebne sastojke za pripremu specijaliteta. Po prvi put u samom takmičenju priliku za učestvovanje imaće i takmičari iz Crne Gore i Republike Srpske, a šta se sve menja u samom takmičenju i zašto će vas dodatni zadatak majki i snajki nasmejati do suza, otkrijte u novoj sezoni najpoznatijeg kulinarskog takmičenja, koju možete da pratite na Kurir televiziji od ponedeljka, 6. februara, i to radnim danima u 18 časova i subotom u 17.10. 

Ukoliko ste spremni da odete korak dalje i učestvujete u zabavi za celu porodicu, popunite formular https://www.kurir.rs/majke-i-snajke i postanite deo najbolje kulinarske emisije u Srbiji!

(Yumama/Promo)