Život u velikoj porodici nekad nam se čini kao nemoguća misija. Ipak, mnoge porodice pokazuju kako je to apsolutno moguće, ali nije ni jednostavno.

Mama Dženi Mar i njen suprug Kris su prošle godine postali roditelji i to su na svet stigle četvorke! Četiri dečaka upotpunila su porodicu - Hadson, Harison, Henri i Hardi.

"Odjednom smo imali četiri bebe o kojim moramo da se brinemo", rekla je mama Dženi. Nije lako postići sve sa njima, a ona kaže da dnevno potroše 24 pelene dnevno i skoro 300 evra nedeljno na hranu.

Kada je saznala da je u pitanju višeplodna trudnoća, očekivala je da nosi blizance. "Bila sam nervozna, pitala sam doktorku da li to nosim blizance, a njen odgovor nisam očekivala. Rekla mi je prvo da nosim trojke", objasnila je Dženi, koja je tek posle sedam dana saznala da su ipak 4 bebe u pitanju.

"Sada se smejemo, a tada smo se zamalo onesvestili. Nisam volela neparne brojeve, pa su me četvorke obradovale", rekla je mama kroz šalu.

Dženi se porodila u 28. nedelji, bebe su bile u inkubatoru i hranjene na sondu. Ipak, sve je bilo sasvim kako treba. "Oni su naša čuda, najsrećniji smo na svetu", oboje su se potpuno složili.

printscreen/instagram themarrthemerrier Porodica sa četvorkama

izvor: yumama