Mama Megan Veber Netles je inspiracija ljubima širom sveta. Ona je mama sedmoro dece i sve ih školuje kod kuće. Cela njihova priča o velikoj porodici, ipak nije bila nimalo laka.

Nisu imali dovoljno novca da stvore veliku porodicu o kojoj su maštali. Ipak, posle nekog vremena su započeli svoj biznis i to im je bila veoma dobra odluka. Stvorili su priliku za veliku porodicu.

Na samom početku, Megan je imala nekoliko pobačaja. Posle toga se dugo borila, ali nije uspevala da zatrudni. Pre nego što je uspela da zatrudni, oni su odlučili da usvoje dete. To je bio početak predivne priče. Oni sada imaju sedmoro dece, a dvoje je usvojeno. "Nema nikakve razlike između usvojenih i onih koje sam ja rodila. Volimo svaki delić svakog deteta. Radimo mnogo kako bismo postigli sve što im je potrebno", rekla je mama Megan.

Nakon mnogo patnje i bola, njihov san je napokon ostvaren. Sada toliko uživaju sa svojom decom i stalno imaju osmehe na svojim licima. Oni obožavaju da slikaju i uče o umetnosti u porodičnom domu.

izvor: yumama