Nakon što je nekoliko puta doživela spontani pobačaj, Linzi Hej je bila presrećna kada je saznala da je trudna, i to sa četiri bebice. Ipak, kada su četvorke u pitanju, doktori nisu bili mnogo entuzijastični. Smatrali su da njeno telo nije u stanju da iznese četvoro dece. "Visoka sam 158 cm i teška pedesetak kilograma, pa su smatrali da to ne mogu, plašili su se."

Ipak, ona im je dokazala suprotno i 23. jula 2019. godine donela na svet Kejdena Majkla, Medison Grejs, Lukasa Vilijama i Grejson Džejms. Iako je svakom od njih bila potrebna podrška disanju, jer su se rodili u tridesetoj nedelji, mališani su potpuno zdravi i veseli.

Prethodnog meseca, mama Linzi je podelila fotografiju koja je oduševila ogroman broj pratilaca. Jedna polovina fotografije je iz perioda trudnoće, kada je imala ogroman stomak u trećem trimestru, dok je na drugoj polovini ona sa svih četvoro mališana u rukama. 

"Nosila sam ove preslatke bebe 30 nedelja i 4 dana u sebi, a evo ih sada 30 nedelja i 4 dana napolju! Pune ruke i puno srce!"

"Bilo je tako neudobno, praktično nemoguće da stojim, ali sam bila neizmerno srećna što sam izgurala takvu trudnoću. Bila sam sasvim spremna da ih upoznam", objasnila je mama petoro dece, prisetivši se nastanka trudničke fotografije. 

"Sada kada pogledam fotografiju samo se začudim - moje telo je uspelo šta?", rekla je kroz smeh.

Rado je govorila i o životu sa petoro dece u kući. "Imamo svoje trenutke. Nije toliko teško kako se ljudima čini. Ne stajem, uvek sam u pokretu, ali je priča napravljena mnogo dramatičnijom nego što zaista jeste", objasniala je ispunjena mama.

Zapratite nas i na Instagramu!