Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE TVOJA ODLUKA, NISI TI LEKAR: Potajno je davala meso tuđem detetu veganu "jer je previše sitno" - svi su je napali!

Jedna žena otkrila je tajnu - tuđem detetu veganu daje meso kada god ga vidi!

 davala tudjem detetu meso_42973882 Izvor: Shutterstock

Kako će se dete hraniti odluka je samo njegovih roditelja. Jedna žena je ipak rešila da se usprotivi odluci roditelja i jednoj devojčici veganki da obrok sa mesom.

možda vas zanima

Žena je objasnila na Reditu da je dvanaestogodišnja devojčica mnogo sitnija i manja od svojih vršnjaka. Pomislila je da je devojčica neuhranjena, jer je vegan, pa joj redovno daje meso da jede. "Kada god dođe kod nas u goste, ja joj dam obrok sa mesom. Prošlog vikenda sam napravila čizburgere za decu", rekla je ova mama. "Ona uvek sve pojede, čak me zamoli da joj dam još. Ako je tu i na doručku, onda jedemo jaja sa slaninom, što takođe obožava. Iako je tako sitna, uvek se lepo najede. Čini mi se da od mene svaki put ode mnogo zdravija", rekla je žena.

Na ovo je žena dobila oštre kritike u komentarima. "Nisi ti njen lekar, niti je ovo tvoja odluka. Kršenje režima koji su roditelji postavili će joj više naškoditi", rekao je neko. "Nije na tebi da odlučuješ kako će neko odgajati svoje dete. Ako misliš da postoji problem, popričaj sa njenim roditeljima." "Dete se može ozbiljno razboleti jer njeno telo nije naviklo na to. Da znam da neko ovo radi mom detetu, nikad ne bih poslala dete tamo", dodao je neko.

Bilo je i onih koji su smatrali da dvanaestogodišnje dete može i treba samo da donosi odluke. "Sa 12 godina, ona je dovoljno zrela da odabere kako će se hraniti i da li želi da bude vegan. Ako želi da jede meso, pustite je. Ako se forsira bilo koja strana, to je ogromna greška", pisalo je u jednom komentaru.

Anketa

Da li je u redu što je ova žena davala devojčici veganki meso?

  • U redu je, treba da jede meso

    53.49% (23)

  • Nije u redu

    46.51% (20)

Da li je u redu što je ova žena davala devojčici veganki meso?

Rezultati

izvor: yumama

pročitajte i

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica