Kada se pripremamo za bebin dolazak, a potom i kada ona stigne na svet, uvek se trudimo da odaberemo ono najbolje.

Važno nam je da bebica koristi najkvalitetnije pelene. Da kozmetika koju stavljamo na bebinu kožu bude dobra za nju. Da odeća bude kvalitetna i udobna.

Higijena je jedna od najvažnijih stavki kada beba dođe kući. Sve mora biti besprekorno čisto.

Deterdženti, sredstva za pranje veša, osveživači... sve mora biti pogodno i potpuno odgovarati bebici.

Sigurni smo da ste već isprobali obnovljenu kolekciju Home care brenda Chicco. Deterdžent u kapsulama bez alergena i boja, koji pogoduje bebici, omekšivač, sprej za otklanjanje fleka sa garderobe, sprej za čišćenje raznih površina, osveživač za orman - mnogi roditelji su potvrdili efikasnost ovih proizvoda koji se od prošle godine nalaze na tržistu. Roditelji naročito vole deterdžent u kapsulama jer je jedini na našem tržištu namenjen bebama. Sada su stigli i još neki proizvodi koji će oduševiti roditelje.

Kako se koristi higijenski aditiv za pranje veša?

Ukoliko ga koristite u mašini za veš: Pored standardnog deterdženta dodajte 100 ml (tri čepa) proizvoda u fioku za deterdžent.Ukoliko perete ručno: Sipajte 100 ml u 10 l vode i dodajte standardu dozu deterdženta. Ukoliko koristite predpranje za uporne mrlje: Manesite direktno na suvu mrlju pre pranja i potom operite veš na standardan način.

Kako je briga o odeći neizmerno važna, a naročito nam je bitno da u dodiru sa detetom ne bude ništa što može izazvati probleme i iritacije, odabir pravog proizvoda je od ključan.

Upravo kako bi roditelji bili potpuno zadovoljni, pojavila se nova zaštita za vašu bebu, koja će pomoći u eliminisanju grinja i bakterija, ali i uklanjanju upornih fleka.

Chicco higijenski tečni deterdžentpomaže u održavanju higijene pomoću "2 u 1" formule.

- Efikasno uklanja neprijatne mirise i mrlje

- Pomaže u uklanjanju bakerija i ostalih mikroba sa odeće

Kao roditelji, uvek nam je važno da je proizvod dermatološki testiran, što ovaj deterdžent jeste. On u sebi nema prisustvo metala, a pogodan je i za ručno i za mašinsko pranje.

Higijenski aditiv za pranje veša je takođe nov proizvod za održavanje higijene kada u kući imate bebicu. Uz njega, uspećete da otklonite i najupornije mrlje. Naravno, eliminisaćete bakterije i ostale mikrobe sa odeće.

I ovaj proizvod možete koristiti za ručno i mašinsko pranje, a efikasan je već na 30 stepeni.

Olakšajte sebi i odaberite ono što je sigurno za vaše dete, uz šta ćete održavati bebinu odeću čistom i bez bakterija i drugih mikroba.