Dvadesetdevetogodišnja Sofi Bag bila je 38 nedelja trudna sa svojim trećim detetom kad se usred noći probudila misleći da mora u toalet. Ni minut kasnije, izašla je iz kupatila sa detetom u rukama. 

Njen partner Kris morao je brzo reagovati kad je ugledao Sofi na vratima kupatila sa glavicom koja je virila među njenim nogama. Sofi se jednom napela i Mili je rođena tati u ruke. 

"Bila je neverovatno brza. U jednoj sekundi sam sedela u toaletu i dopisivala se sa prijateljicom, a u sledećoj sam imala dete u rukama. Zapravo, napinjala sam se 27 sekundi, toliko se sve brzo odigralo", ispričala je ova majka. 

Nije joj puknuo vodenjak, nije osećala bol. Kaže kako ništa nije upućivalo da će se poroditi.

"Znam da zvuči neverojatno, ali ja sam samo imala osećaj da moram obaviti veliku nuždu. Imala sam potrebu da se napnem. Počela sam dozivati Krisa da mi pomogne. Jednom sam se napela i beba je bila napolju", prisetila se. 

Sofi je svoju prvu ćerku rodila 2013, u svega 12 minuta. Sa drugim detetom je išla na indukovani porođaj koji je trajao 26 minuta.

"Telo mi uopće ne signalizuje da je vreme za porođaj. Babice su mi rekle da se kod mene dilatacija ne događa kao kod drugih žena, već se sve odvija vrlo brzo", zaključila je.

Pročitajte i...