Glumica Nada Macanković trudna je po drugi put. Trudnoća se desila baš u trenutku kada je Nada saznala da je pozitivna na virus korona, ali sada je situacija u najboljem redu i glumica jedva čeka da njena porodica postane bogatija za još jednog člana.

"Moraću da prekinem svoje poslovne obaveze zbog privatnog razloga. Stiže druga beba", kroz osmeh je rekla naša uspešna glumica.

 "Baš se raduje i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali eto, tako je sudbina htela",  iskrena je glumica.

"Mene je trudnoća veoma iznenadila, jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala", bila je iskrena Nada.

"Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu."

Nada Macanković u braku je sa nekadašnjim reprezentativacem, a sada trenerom Odbojkaškog kluba Partizan Bojanom Janjićem. Njih dvoje imaju sina Milutina, koji je glumio sina Miloša Bikovića u seriji "Južni vetar".

Pročitajte i...