Kada su se Erin i Met venčali, znali su da ne žele da čekaju ni trenutak da osnuju porodicu.

Uprkos njihovoj nameri, ispostavilo se da život imao druge planove za njih. Umesto da uživaju u svakom trenutku i da trudnoća dođe kao kruna njihove ljubavi, oni su se pak susreli sa srceparajućom stvarnošću. Susreli su se sa neplodnošću.

Nekoliko puta su pokušali proces vantelesne oplodnje, ali bezuspešno. Bili su na tren do odustajanja, kada je Erninina najbolja drugarica odlučila da im ponudi jedan neverovatan predlog - da bude surogat majka.

"Bila je to najljubaznija ponuda koju smo ikad dobili", rekla je Erin.

Nisu mogli da odole ponudi drugarice i odlučili su da u proces krenu što pre. Rejčel je započela proces oplodnje, a nakon nekoliko nedelja stigle su uzbudljive vesti - proces je uspeo.

Trudnoća se desila, Erin i Met su se trudili da provode što više vremena sa Rejčel kako bi mogli da se povežu sa bebom.

U 37. nedelji Rejčel je imala kontrakcije konstantno, iz dana u dan.

"Tog dana oko podneva, odvezla sam Rejčel u bolnicu", uzbuđeno se prisećala Erin.

Ali ispostavilo se da će Erin i Met morati još malo da sačekaju da upoznaju svoju devojčicu. 

Pripreme za porođaj u vodi su tekle. Kontrakcije su bile učestale, a Erin je jedva čekala da prisustvuje svom surogat porođaju.

Sve vreme joj je u mislima prolazilo samo jedno: "Gledanje Rejčel kako se porađa, bila mi je jedna od najtežih stvari. Gledala sam kako prolazi kroz bolove, zbog nas".

"Nakon četiri sata na svet je stigla jedna devojčica", rekla je Erin i dodala: "Posle 9 pokušaja vantelesne oplodnje i šest pobačaja, bilo je vreme".

"Kada je došao taj čas, suze su mi krenule na oči", rekla je Erin.

"Ne postoje reči kojima bih opisala sreću i bol sa kojima smo se susreli suprug i ja onog trenutka kada je na svet došla naša mala devojčica. Neverovatna je. Prelepa je. Zahvalni smo Rejčel na ovom daru", rekla je Erin.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)