Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Ako bude želela da bude automehaničar, kupićemo joj prve ključeve': Ponosna Slađa Alegro o svojoj ćerki (FOTO)

"Samo da to što radi radi iz ljubavi i da bude talentovana, jer bez talenta je ne mogu podržati", rekla je iskrena pevačica.

 Izvor: Foto: Dragana Udovičić

Šarmantna pevačica Slađa Alegro uživa u odrastanju ćerkice Mile, a devojčica već sada pokazuje talente koji raduju poznatu mamu.

Povezane vesti

Povezane vesti

"Sinoć je imala svoj performans, ona stalno nešto peva, zanimljivo joj je to i nema sumnje da će se baviti nekom umetnošću", rekla je ponosno Slađa i dodala je da će mezimicu podržati čime god bude želela da se bavi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sladja Allegro (@sladja.allegro)

"Ako bude želela da bude automehaničar kupićemo joj prve ključeve samo da to što radi radi iz ljubavi i da bude talentovana, jer bez talenta je ne mogu podržati."

Slađa je istakla i da postoje određene stvari u životu za koje misli da nikada nije kasno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sladja Allegro (@sladja.allegro)

"Kada se udate sledeće pitanje je kada će deca, ako ste trudni onda da li se udaješ i tako u krug. Nikada nije kasno za bilo šta ako osetite potrebu za tim. Neko bi možda rekao da sam ja kasno dobila moju curicu ili da ću se kasno odvažiti na neki sledeći korak, ali ako bih ja razmišljala oko toga koliko ona godina sada ima, koliko ću ja imati kada ona bude imala toliko, to su neke teme koje čoveka okupiraju i prave konfuziju. Ja ne želim tako da razmišljam, ja sam srećna, ali za mnoge stvari, za ljubav, za brak, za drugu šansu nikad nije kasno", završava pevačica.

Pročitajte i:

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica