Danima se priča o velikom intervjuu koji će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dati voditeljki i komšinici Opri Vinfri. Najava intervjua, u kome će princ Hari i trudna Megan Markl otvoriti dušu čuvenoj Opri, emitovana je u nedelju na kanalu CBS i nagoveštava razgovor koji će ceo svet želeti da čuje.

U prvom tizeru voditeljka je upitala glumicu da li je tiha ili ućutkana, potom konstatuje da cela njihova priča zvuči neverovatno i neizdrživo, te im oboma postavlja pitanje da li je njihov život došao do prelomne tačke.

"Samo želim da svima dam do znanja da nema teme koja je zabranjena", rekla je Vinfri. Onda Hari u jednom trenutku odgovara, aludirajući na život njegove majke, princeze Dajane:

"Moja najveća briga bila je da se istorija ne ponovi."

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Meghan Markle (@_meghanmarkle_belgique)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine)

"Zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde i razgovaram sa vama dok je moja supruga kraj mene, jer ne mogu ni da zamislim kako joj je bilo da prolazi kroz stresne situacije svih tih godina. Nama dvoma je bilo neverovatno teško, ali bar imamo jedno drugo", rekao je Hari misleći na nepodnošljivi pritisak javnosti sa kojim se Dajana suočavala.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ovim intervjuom progovaraju javno prvi put otkad su napustili britansku kraljevsku porodicu i od kada su se odrekli svojih kraljevskih dužnosti zbog neslaganja s ostalim članovima i suočavanja s ogromnom medijskom pažnjom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Meghan Markle (@_meghanmarkle_belgique)

Prvi deo intervjua odnosi se na glumicu i obuhvata ceo njen život, a ujedno imamo priliku da prvi put vidimo kako izgleda trudna Megan Markl od kada su objavili lepe vesti o prinovi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Meghan Markle (@_meghanmarkle_belgique)

"Opra Vinfri razgovaraće sa Megan, vojvotkinjom od Saseksa u velikom intervjuu, pokrivajući sve, od trenutka kada je Megan postala član britanske kraljevske porodice, preko njenog braka i majčinstva, do filantropskog rada i načina na koji se nosi sa životom pod pritiskom javnosti. Kasnije će se pridružiti princ Hari, koji će govoriti o preseljenju u Sjedinjene Američke Države, nadama i snovima o proširenoj porodici", navodi se u najavi kanala CBS, koji će devedesetominutni specijal prikazati u udarnom terminu.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)