Poznata manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović su pre tri meseca dobili bebu.

Mama Sofija neretko na svoje društvene mreže objavljuje porodične fotografije i pokazuje svojoj publici koliko uživa u ulozi majke.

Nesumnjivo i tata Luka uživa u ljubavi prema svom sinu.

Naime, manekenka je na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija sa Lukom. Prva od niza fotografija je upravo ona koja je, verovatno, ovom paru i najdraža - sa malenim Aleksejem u zagrljaju.

Ispod serije fotografija mama Sofija je napisala divan emotivni opis: "Moja ljubavi, Aleksej i ja smo toliko srećni što te imamo. Hvala ti što si najbolji otac našem sinu, hvala što si najbolji verenik, hvala ti što si moj najbolji prijatelj, hvala što si tako spontan, smotan i smešan - to su stvari koje obožavam kod tebe. Hvala ti što me nasmeješ svakoga dana. Ti si zaista jedinstven! Ova godina je bila teška, ali i jedna od najradnosnijih za nas! Jedva čekam da napravimo još puno uspomena sa našim sinom. Mnogo te volimo. Aleksej i Sofija."

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

Tata Luka je bio oduševljen porukom svoje verenice i ispod objave je dodao komentar: "Hvala ti što si uvek tu za mene. Srećan sam što te imam. Volim te."

Sigurni smo da Sofija i Luka uživaju u porodičnoj idili i da jedva čekaju da proslave prvu Novu godinu sa malenim Aleksejem.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)