Kristina Peri izgubila je bebu samo nekoliko dana nakon što je objavila da će se možda ranije poroditi. Tridesetčetvorogodišnja pevačica na Instagramu je objavila da je "njihova ćerkica rođena u tišini".

"Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svet. Sada je u miru i zauvek će živeti u našim srcima", napisala je Peri uz fotografiju iz bolnice na kojoj sa suprugom Polom Kostabileom drži prst ćerkice.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели christina perri (@christinaperri)

Pevačica je imala komplikacije u trudnoći, pa je prošle nedelje hospitalizovana.

"Ništa ne ide po planu. Beba ima probleme, pa ću biti ovde dok ne stigne, što će se možda dogoditi uskoro", poručila je tada.

Naime, njenoj nerođenoj ćerkici je dijagnostikovana atrezija jednjaka zbog čega je trebalo da bude podvrgnuta operaciji odmah po rođenju. Reč je o razvojnoj mani kod koje je jednjak uzak ili završava se slepo, te se ne spaja sa želucem kako bi trebao.

Kristina i njen suprug imaju dvogodišnju ćerkicu Karmelu Stenli, a u januaru ove godine je otkrila da je pobacila bebu u 11. nedelji trudnoće. Vest o novoj trudnoći objavila je šest mjeseci kasnije, u julu.

Pročitajte i...