Sonja Harlov, mama desetoro dece iz Teksasa, umrla je u ponedeljak, manje od dve nedelje nakon što je rodila svoju prvu ćerku.

"Godinama se molila za devojčicu", rekao je njen suprug Spenser Harlov.

5. novembra, mami Sonji se ispunila dugo iščekivana želja, njene molitve su uslišene - dobila je ćerku, kojoj je dala ime Eliana.

Ipak, nakon toga je usledla mnogo teška priča. Mama Sonja je jedanest dana kasnije preminula. Prema informacijama američkih medija, Sonja je imala velike komplikacije tokom trudnoće. Visok krvni pritisak je mučio svih devet meseci, kao i mnoge druge tegobe.

Bebi koja je nedavno došla na svet dali su ime Eliana, što u prevodu znači "Bog je odgovorio".

"Imala je devet dečaka, a želja joj je bila da ima devojčicu. Molila se za nju", ispričala je njena prijateljica Nensi Leger.

"Nazvali smo našu ćerku Eliana i ona je Božji odgovor na naše molitve", rekao je skrhkani suprug preminule Sonje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Spenser nije želeo mnogo da govori o porodičnoj tragediji, samo je izjavio da se probudio oko 2 sata ujutro i čuo svoju suprugu koja je ležala pored njega sa Elijanom u naručju i bespomoćno ga dozivala.

"Okrenuo sam se uplašeno video sam da umire. Lekari su kasnije pokušali da je reanimiraju, ali je bilo prekasno", prisetio se tog tužnog događaja i dodao da veruje da su porođajne posledice uzrok njene smrti.

"Sonja je bila tako dobra majka i supruga", tužno je rekao njen suprug.

"Bila je najlepša žena koju sam ikad poznavao. Bila je tako požrtvovana i puna života. Bila je emotivna, ljubazna i brižna."

Samo najlepše je imao da kaže za svoju suprugu. Misli ga često odvedu u prošlost gde se priseća divnih trenutaka provedenih sa Sonjom, a onda se trgne iz tog divnog sna, pogleda u decu, stisne zube i nastavi dalje.

"Da ste ikada sreli Sonju, znali biste da je ona bila jedna od najemotivnijih, najljubaznijih, najdruželjubivijih i najdobroćudnijih ljudi koje ste ikada upoznali", istakli su njeni prijatelji.

Pročitajte i:

Zaprartite nas i na Instagramu!