Pevač i otac četvoro dece Riki Martin ističe da je ponosan tata i da obožava tu svoju ulogu. U više navrata je istakao da će nastaviti sa proširivanjem porodice.

Neretko govoti o tome da obožava decu i da bi želeo da njegova porodica ima još više članova.

"Neki ljudi misle da sam lud, ali ja volim veliku porodicu i čeka me još nekoliko embriona", rekao je pevač uoči dodele Latino Gremi nagrade.

Pevač sa svojim Džvan Josefom ima blizance Valentina i Matea, ćerku Luciju i malenog sina Rena. Sva deca rođena su uz pomoć surogat majke.

Riki Martin voli da priča o svojoj porodici, pa je tako početkom ove godine za Vog istakao da prolazi kroz nepoznate faze u roditeljstvu. Naime, njegovi dvanaestogodišnji blizanci su u tinejdž dobu, a on naglašava da je to za njega novi izazov, nova uloga u kojoj se do sada nije našao.

"Pred-adolescencija je u našem domu i izgleda zabavno. Pored svega tu je i karantnin i to izgleda... Grrr, skloni mi se s puta! Ovo je moja soba, a ne tvoja, bla bla. Znate, to je sve deo tog perioda odrastanja", rekao je tata Martin i dodao da su njih dvojica stvarno dobra deca i dobri učenici.

"S obzirom na to da imaju i mlađeg brata i sestru, super se snalaze u toj ulozi i zaštitinički se ponašaju."

Tata Martin je istakao i da porodica savršeno funkcioniše, svi se lepo slažu i uživaju u porodičnim trenucima. 

Ipak, pevač je istakao da njegovim blizancima teško pada karantnin, jer su veoma aktivni i ne vole da sede kod kuće. 

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)