Kako je uopšte moguće otići na spavanje bez omiljene igračke?

Svi mališani imaju svoje krznene najbolje drugare i bez njih ne mogu nigde. Možda uspeju da se iskradu bez igračke da jedu ili se prošetaju sa mamom (samo ponekad!), ali da zaspe - nema šanse!

Mame, tate, priznajte da vam je preslatko kada vidite svoje dete sa tim radosnim osmehom na licu zbog toga što se brine o svom drugaru i uživa u igri sa njim? I vi sami postanete neuporedivo srećniji što ta plišana životinjica postoji u životu vašeg deteta. A i ta nežnost, potreba da se brine o nekome, da ga štiti i pazi…

Kako ostati ravnodušan?

Friendimals su pravi plišani drugari za vaše dete. Oni su druželjubivi i zabavni, a zagrljaje sa vašim mališanima obožavaju!

Ako vaši klinci vole kuce, Angie je sigurno buduća najbolja drugarica!

Poslušna je na povocu, ali je bez njega neposlušna! Ona može lajanjem da odgovori ako je pozovete po imenu. Da, da, vaše dete će moći da ostvari obostranu komunikaciju sa igračkom, ima li šta slađe? Može joj davati čak petnaest različitih komandi. Ako je na povocu, poslušaće odmah. Ako ne, moraće da joj ponovi nekoiko puta kako bi postala poslušna!

Dete će biti u stanju celog dana da se igra sa Angie i da je uči raznim komandama.

A onda uveče, kada mu se prispava, tu je drugar lenjivac Sleepezzz. On je spreman svakog časa da utone u san. Zato je najbolje da se dete sa njim igra pre nego što zaspi, da ga uspava, pomazi i poželi mu laku noć.

Dugmići na rukama i glavi omogućavaju da odaberete jedan od dva moda za igru.

Dete mora biti obazrivo! Ako ga probudi kada on ne želi, može se uplašiti i naljutiti!

Ipak, tu postoji rešenje. Imate opciju da pustite zvukove iz džungle, njegovog prirodnog okruženja. Možete odabrati dnevni modul kada je lenjivac budan i noćni kada utone u san.

Da, da, igračkice su postale mnogo pametnije! Sada mališani ne moraju da zamišljaju reakciju svog najboljeg drugara, jer je on sam spreman da odgovori!

Šta čekate, trk po kucu Angie i Sleepezzz lenjivca i obradujte svoje dete!

Pročitajte i...