Jedna mama iz Australije podelila je na svom Jutjub kanalu video koji su pogledali samo oni sa jakim želucem. Dženi Bonel, koja sa suprugom Rajanom ima šesnaestoro dece, snimila je kako izgleda pranje posteljine cele porodice.

Posteljina je zapravo pravo leglo klica i prljavštine, ona upija sav znoj koji ispuštamo tokom noći, a kako izgleda kada se potopi u vodu ona u kojoj je spavalo 18 ljudi, Dženi je pokazala na video snimku...

Kako bi bila sigurna da je materijal "dubinski opran", Dženi ga je prvo potopila u deterdžentu, a zatim je oprala na ruke. Postupak ovakvog detaljnog pranja videla je na Jutjubu i odlučila je da ga sama isproba.

U kadu sa vrućom vodom u kojoj je potopila posteljinu, sipala je prašak za veš, sodu i boraks i čekala da vidi šta će se dogoditi. Voda je odmah počela da menja boju, postala je bukvalno braon!

"Tek sam stavila posteljinu voda je počela da menja boju. To je brutalno. Pogledajte kako prljavština već izlazi", rekla je u videu. Posteljinu je ostavila da se "kiseli" otprilike 4 sata, povremeno mešajući. Kada je izvadila iz kade, doživela je šok.

"Bože moj, šta je upravo izašlo iz ove posteljine? Mislim da je ovo definitivno vredelo uraditi."

Njen video šokirao je korisnike ove mreže, mnogi su rekli da nešto gadnije nisu u životu videli, a velika većina je izjavila da ih je posle snimka strah da svoju posteljinu potope u vodu, ko zna na šta će naići...

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)