Poznata glumica Marina Ćosić obradovala nas je divnim vestima o svojoj trudnoći. Iako nije mnogo detalja delila iz ovog perioda svog života, jednom fotografijom oduševila je publiku.

"Isti period pre četiri godine! Kako vreme leti, moram priznati da mi je draža ova slika sad", napisala je moderna glumica uz svoju trudničku fotografiju.

"Shvatila sam da nemam uopšte puno slika iz sadašnjeg životnog perioda, valjda mi je samo odjednom porastao stomak, nisam imala kao period nekog rasta iz meseca u mesec. Uvek mi je krivo što nisam zabeležila tako neke uspomene, pa sad svakako želim da se aktiviram u tom pogledu, da bih jednog dana mogla da se osvrnem i setim svega što je bilo ove 2020. godine", rekla je divna glumica, uporedivši fotografiju sada i jednu iz perioda pre trudnoće, a u istoj haljini. 

U istoj haljini jeste, ali se čini da sada, sa trudničkim stomakom, neuporedivo više blista.

Marini trudnoća divno stoji, beba uskoro stiže, a već sada je kroz šalu nagovestila i drugu bebicu: "U sledećoj trudnoći ću da slikam onako fino iz nedelje u nedelju, da pratim rast i na taj način!"

Pročitajte i...