Prvo su to bili selfiji i fotografije u ogledalu, sada su na red došli 'belfiji' (fotografije nagog stomaka). Ovakvim fotografijama žene objavljuju i slave svoju trudnoću.

Mnoge poznate trudnice su se odlučile da pokažu javno svoje trudničke stomake, bez imalo srama i stida. 

Emili Ratajkovski

Skoro smo saznali za njenu trudnoću, a manekenka je već nekoliko puta javno pokazala svoj stomačić. Svoj stomak otkrila je u poznatom magazinu Vog. 

Điđi Hadid

Ova manekenka se porodila pre mesec dana. Iako se početkom trudnoće suzdržavala od fotografisanja, kasnije je rado napravila fotografije svog stomaka.

"Mnogi se pitaju zašto ne objavljujem više slika, ali trudna sam u doba pandemije. Moja trudnoća nije najbitnija stvar trenutno", objasnila je Điđi zašto se retko fotografiše. 

Bijonse

Pevačica je definitivno poznata po svojim trudničkim fotografijama pored cvetnog luka. 2017. rado se fotografisala u donjem vešu, i time pokazala javnosti svoj nag stomak. Tada je bila trudna sa svojim blizancima.

Serena Vilijams

Poznata teniserka takođe važi za jednu od omiljenih poznatih mama. Ona sada ima trogodišnju ćerku Olimpiju, a tokom trudnoće se fotografisala sa golim trudničkim stomakom.

Rouzi Hantington Vajtli

Model i poznata manekenka napravila je tokom trudnoće fotografije na plaži, u kupaćem kostimu i sa jasno vidljivim trudničkim stomakom.

Keti Peri

Ekscentrična pevačica se vrlo rado fotografisala tokom trudnoće, te smo imali priliku da vidimo njen trudnički stomak više puta. Sada je mama devojčice Dejzi Dav.

Alanis Moriset

Ova poznata pevačica je napravila vrlo odvažne fotografije. Naga se slikala u vodi, i time nas podsetila na poznati album grupe Nirvana. 

Da li biste se vi fotografisale ovako?

Pročitajte i...