Metju Mekonahi i Kamila Alves imaju troje dece: sedmogodišnjeg Livingstona, dvanaestogodišnjeg Levija i desetogodišnju Vidu. U jednoom intervjuu sa Oprom Vinfri glumac je iskreno progovorio o svom porodičnom životu.

"Ne dopuštamo laganje u kući. Ne možete govoriti 'ne mogu' i ne možete upotrebljavati reč mržnja", otkrio je Mekonahi. "Te tri stvari devas dovesti u velike probleme u našoj kući", rekao je.

"Nadam se da će moja deca postati nezavisni, savesni, kompetentni mladi ljudi", dodao je.

Mekonahi kaže da su njegova deca svesna svojih privilegija, kao i slave svojih roditelja, ali uporan je u tome da ih nauči da takve stvari nisu važne. Želi da nauče da gledaju dalje od toga.

"Uspešni smo. Imamo lepu kuću. Ljudi nas primjećuju. Naša deca to shvataju", rekao je i dodao: "Ali mi ne želimo da naša deca misle, niti sebi to dopuštamo, kako je njihova vrednost u količini novca koju imamo na bankovnom računu ili činjenici da smo poznati."

Osim toga, ne želi da se njegova deca srame zbog stvari koje su im omogućene.

"Govorimo im da se ne moraju izvinjavati zbog toga. Ako im neko kaže da sigurno žive u lepoj kući jer je njihov otac poznat, ne treba da  pognu glavu. Treba da podignuti pogled i kaću: Da, živimo u lepoj kući. Moj tata se jako trudi da bude što bolji u svom poslu", objasnio je.

Pročitajte i...