Anđelina Džoli i Bred Pit roditelji su šestoro mališana, a uprkos razvodu, oni su ostali u dobrim odnosima i zajedničkim snagama se brinu o deci. Anđelina u medijima voli da istakne da i pored razvoda oni moraju biti tim, kao i da deca ne smeju da trpe. Uživa u majčinstvu i u trenucima provedenim sa svojim mališanima i kaže da sa njima ima pravi prijateljski i otvoren odnos.

Anđelina sa ponosom govori o svojoj deci i smatra da oni ne samo da uče od nje, već i ona od njih. Često se u javnosti pojavljuje sa njima i ističe da su oni bili njena neiscrpna snaga u najtežim životnim momentima. 

"Moja snaga dolazi od moje dece. Svaki roditelj zna da postoji ta snaga u njima koja neprestano raste. Ne znam odakle mi toliko vere, ali sigurna sam da se nalazim u nekom prelaznom periodu, kao da se vraćam sopstvenim korenima, a bila sam izgubila sebe. Mislim da je to krenulo kada je našoj vezi došao kraj. Bio je to komplikovan period, nisam samu sebe mogla da prepoznam i postala sam mala, skoro beznačajna, čak i nevidljiva. Na kraju svega sam se suočila i s nekim zdravstvenim problemima. Na kraju me to sve podsetilo kako sam srećna što sam živa", otkrila je divna mama.

Zapratite nas na Instagramu!