Lucija i njen suprug Danijel Grlić postali su ponosni roditelji dečaka Leona, ali taj put nije bio jednostavan. Naime, Lucija je pre trudnoće prošla kroz tešku depresiju i razočaranje. Sada uživa u majčinstvu i ceni svoje telo više nego ikad. U vezi sa tim je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda osam meseci nakon porođaja i sa kojim se promenama suočila.

"Ovo je moje telo danas. Nakon prirodnog porođaja i zdrave bebe koja jako lepo napreduje. Vežbam koliko stignem kod kuće, iako smatram da trčkaranje za Leonom i šetnja pre spavanja predstavljaju najbolji trening. Telo je hram svake žene i sada sam puno svesnija kroz šta sam prošla da bi bila tu gde sam danas. Danas sam još ljuća jer sam gubila živce, a to je to uticalo na samopouzdanje koje mi je bilo narušeno kada sam bila devojka, jer da sam znala da će briga o mom telu postati moj "posao", da ću upoznati čoveka koji obožava to isto telo i da će mi omogućiti dom za najvažnije biće u mom životu ne bih glavu okrenula", napisala je Lucija. 

Punu podršku dala je ženama u nastavku svoje objave.

"Promene su tu, doći će i proći će. Čekam ih u zagrljaju i mašem im u jednom i u drugom smeru. Hajde da pogledamo od glave do pete. Kosa - nije mi ni pramen opao sa glave, s obzirom da su mi svi to govorili. Ne slušajte to - ne živite u strahu. Dekolte nakon dojenja i izmlazanja nije više isti - ne brinite. Stomak imam osećaj da je isti kao što je bio pre porođaja, kako - ne znam zaista. Strije su tu, iste one od osnovne škole. Štitna žlezda nikada nije bila moj problem ali zato imam napade vrućine pre onih dana u mesecu tako da je to novina. Sve u svemu i ovi jastučići ispod pazuha i na leđima su tu, te ih tvrdoglavo nosim sa sobom godinama. Bitno je da mi ne smeta. Bitno je da mogu. Bitno je da ne kukam i da me služi još dugo, dugo. Bitno je da radim na sebi, živim za svoje promene i prihvatam ih. To treba biti važno i vama. Jer telo je čudo. Telo je hram. Telo je dom", zaključila je i prikupila više od 4000 lajkova te i mnogobrojne komplimente.

"Sad si mi najlepša", "Predivna si pametna mlada žena. Imaš sve, kompletna mlada dama. Žena, majka, kraljica! A što ti više treba", "Ti uvek blistaš. I bez šminke i nenaspavana. Mi ne živimo za nečiju kritiku... Mi živimo da volimo, da se veselimo. Telo je jedno i menjaće se još dosta puta. A kad nam grudi budu legle na pupak, tad ćemo biti savršeni", su samo neki od komentara ispod Lucijine fotografije.

Zapratite nas i na Instagramu!