Poznata pevačica i mama Seka Aleksić u uključenju uživo u emisiji "Kec na jedanaest" otkrila je kako izgleda njen porodični život daleko od Beograda za vreme korone. Iako život van grada tek sada dobija na popularnosti, ona već odavno uživa u svojoj porodičnoj bajci.

"Kada sam se doselila u Pazovu, neki su me ismevali da sam napravila kuću u kukuruzu. Tačno je, mene okružuje kukuruz, sa dve strane. Ja živim u njivama, ali sam srećna zbog toga. Daleko sam i od centra Pazove. Ne veže me ništa za Beograd, brzo dođem ako treba. Verujete mi - tu slobodu, mir, žubor vode ne bih menjala ni za šta na svetu", rekla je Seka.

Zbog dece, najmirnije mesto u kući je trenutno garderober: "Čak sam i kompjuter prebacila ovde, a nekad mi dođe da tu popijem i kafu u toku dana", priznaje uz osmeh.

Poslovne i porodične obaveze balansira zahvaljujći velikoj ljubavi koju oseća prema deci.

"Sedam godina sam se bukvalno molila da ih dobijem. Koliko god da sam umorna, ja ću za njih uvek biti nasmejana, vedra i vesela."

Iako ne radi već dugo najpre zbog trudnoće, a zatim i pandemije, srećna je.

"Ne mogu reći da smo izolovani. Privikla sam se lepo na to. Volim kuću, porodična sam osoba, dobro mi je došlo da odmorim. Ne planiram letovanje za sada.

Spontana je u svakodnevnim stvarima:

"U Pazovi izađem bukvalno čupava iz kuće, u širokoj haljini, možda i flekavoj od dečije hrane. Sve što dođe u životu spontano je dobro. Ne robujem trendovima. Autori spontano pišu za mene i zato se pesme dopadnu i starijima i mlađima. Treba se držati svog stila", iskrena je bila na kraju uključenja.

Zapratite nas i na Instagramu!