Viktorija i Dejvid Bekam su poznati po svojoj velikoj ljubavi i savršenoj porodici. Pre tri dana par je proslavio 21. godišnjicu braka, a kreatorka je nizom zajedničkih fotografija i snimaka obeležila ovaj datum i na Instagramu.

"Četvoro dece, četiri psa, toliko smeha i volim te sve više svakog dana", napisala je emotivnu poruku svom suprugu uz objavu. 

A kako tako savršena ljubavna priča opstaje toliko dugo?

Viktorija i Dejvid su obnovili svoje zavete 2017. godine, pokazavši jedno drugom koliko se vole i koliko im je stalo do braka. Za razliku od svadbe, tada su napravili jednostavnu privatnu ceremoniju.

Uživaju u zabavnim zajedničkim trenucima

Viktorija je otkrila jednom prilikom da je tajna dugog i uspešnog braka mnogo zabave u porodici. Iako su oboje vrlo angažovani u poslu i provode mnogo vremena odvojeno, svaki zajednički trenutak koriste na najbolji mogući način - uz romantične večere, šetnje, vožnje biciklom, ili pak plesanje.

Rade na svom braku

Jednom prilikom je Dejvid ispričao kako na braku mora da se radi, naročito ako traje toliko dugo. Uvek postoje teške situacije, poput putovanja i razdvajanja u njihovom slučaju, ali je važno prevazići ih.

Priznali su da greše, što smatraju sasvim normalnim delom odnosa. Važno je uvek imati način da se problemi prevaziđu.

Porodica im je uvek na prvom mestu. Dejvid i Viktorija imaju četvoro dece - Bruklina (21), Romea (17), Kruza (15) i Harper (8), i redovno ističu kako su im oni najveći prioritet u životu. 

U kućnim poslovima su potpino jednaki. Kada je ona odsutna, kuvanjem, školom i ostalim obavezama se bavi Dejvid. Kako je mnogo puta istakla, presrećna je što ima tako divnog i prisutnog supruga u životu svoje dece.

Zapratite nas i na Instagramu!