Motorički razvoj odvija se postupno i sposobnosti deteta se nadograđuju. Prvo hodanje, uz pridržavanje za nameštaj, obično počinje oko 11. meseca života. Nema potrebe ništa požurivati, motorički razvoj odvija se potpuno spontano, pa bi upravo požurivanje, koje samo po sebi možda ne deluje mnogo loše, moglo načiniti dosta štete.

Hodalice i slična pomagala za prohodavanje nisu preporučljiva ni u jednom slučaju, u nekim zemljama su čak i zabranjena zbog štete koju mogu da načine bebi. Ali, šta raditi kada bebac počne da istražuje svet oko sebe? Jurca na sve strane ali još uvek nespretno, vi jurite za njim, počinju leđa da vas bole, bebac malo – malo pa padne… Kako se ne biste više mučili i prolazili kroz bol i štrecanje zbog svakog pada, predstavljamo vam Moon Walk šetalicu za bebe.


Foto: Promo

Moon Walk šetalica pruža zaštitu vašim leđima, a bebi brzo prohodavanje, slobodu pokreta, pravilan položaj tela i zaštitu od padova. Urađena je od 100 % pamuka i odgovara za bebice do 15 kg. Narandžasto plave je boje i pere se u hladnoj vodi.

Naručite šetalicu OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po akcijskoj ceni od samo 1.199 rsd!

Zakoračite u nov period bebinog života sa sigurnošću i bez bolova!