Ketlin Koner (29) iz Teksasa doživela je tešku saobraćajnu nesreću dok se vozila motorom, a tek je u bolnici saznala da je četiri nedelje trudna. Bilo je potrebno da se podvrgne nizu operacija kako ne bi izgubila nogu, a samim tim bi njeno nerođeno dete došlo u opasnost.

Morala je da bira između amputacije noge i prekida trudnoće, pa je odlučila da zadrži dete.

Posted by Caitlin Conner on Среда, 03. април 2019.

"Bilo je lepo veče i moj partner i ja smo odlučili da se provozamo motorom do kuće njegovih roditelja. Mlada žena je dolazila iz suprotnog smera, a nije nas videla jer je pisala poruke na telefonu dok je vozila. Videli smo da će se sudariti s nama. Preletela sam preko motora, kotrljala sam se i onda sam se zaustavila. Sela sam i pogledala nogu, a levi zglob mi je bio okrenut prema unutra", rekla je Ketlin.

Imala je šest operacija kako bi joj izvadili kost i popunili rupu u zglobu. Nakon dve nedelje je odlučila da nema smisla spašavati nogu. Primala je najmanju dozu anestezije i male doze antibiotika zbog trudnoće, a znala je da je donela pravu odluku. "Čim sam saznala da sam trudna sve se promenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definiše kao osobu, ali dete će obeležiti moj život", dodala je Ketlin.

Posted by Caitlin Conner on Среда, 03. април 2019.

Za vreme trudnoće, Ketlin je ponovo učila da hoda, a na nozi ima protezu. Uradila je sve što je mogla kako bi se normalno igrala i trčala za svojom ćerkom. Otkrila je i da uživa u mnogim sportovima kao što su trčanje, plivanje, skijanje, boks i biciklizam, a pored toga je vežbala kako bi ojačala mišiće.

I would lose my left foot for this sweet little face over and over again if I had to. She is worth it and was the best...

Posted by Caitlin Conner on Петак, 14. децембар 2018.

Zapratite nas i na Instagramu!