Pevač Zdravko Čolić retko govori o svom životu, a u jednom intervjuu otkrio je nekoliko stvari o svojoj porodici i ulozi oca dve ćerke. 

"Koliko god da su vam porodične vrednosti bitne, kada se bavite ovim poslom porodica trpi u izvesnoj meri. Trudim se da ne budem samo otac na službenom putu, već kada sam tu da sa ćerkama provedem kvalitetno vreme. Uvek ističem kako je u našem braku supruga Aleksandra ta koja je više posvećena. Priznajem, popustljiviji sam od nje, ali sam se trudio da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti na kojima počiva porodica. Ona je osnov svakakog kvalitetnog društva i zato je moramo negovati. Znam da je teško u ovo vreme kada se puno radi, ali deci je potrebna pažnja da izrastu u dobre ljude", izjavio je Zdravko Čolić u jednom intervjuu.

Na pitanja o momcima i zaljubljivanjima ćerki, ovaj tata je imao interesantan odgovor. "Verujem da mama zna više tajni od mene, ali ja se neću mešati u njihove izbore. Meni je bitno samo da budu srećne", izjavio je poznati pevač.

Zapratite nas i na Instagramu!