Najnovija serija L.A.'s Finest bila je povod za razgovor Džesike Albe sa novinarkom Kurira, tokom kog je poznata glumica otkrila detalje o seriji, ali i o sopstvenom životu. Džesika Alba je u ovom projektu učestvovala sa Gabrijelom Junion.

Interesantan podatak je i to da su glumice praktično u isto vreme postale majke, ali su ubrzo nakon porođaja počele da snimaju ovu seriju.

Poznate mame su tokom intervjua govorile upravo o tome kako su uspele da u isto vreme budu mame u stvarnom životu i detektivi u seriji. 

Džesika je povodom ovoga rekla: "Da se ne lažemo, mnogo je bilo lakše to što smo obe bile izvršni producenti, pa smo mogle da napravimo plan u skladu sa našim potrebama i da organizujemo ekipu shodno tome. Bile smo tu jedna za drugu. Najviše sam brinula o tome kako ćemo snimiti pilot-epizodu jer je moj sin u to vreme još uvek sisao, ali ekipa je bila puna podrške i davala mi snagu da nastavim. Tako da je bilo trenutaka kada sam dojila, a onda utrčavala na set i pucala. To je uticalo na to da se stvori dubok i iskren odnos između nas i ekipe i to je veoma važno."

Njena partnerka u poslu Gabrijela dodala je: "Moram priznati da mi je Džesika pokazala da i u Holivudu možeš da budeš dobra majka koliko i dobra poslovna žena i da, pritom, ništa ne pati. To sam zaista naučila na njenom primeru."

Upravo zbog porođaja, Džesika je morala da bude obazriva prilikom fizičkih priprema za ulogu."Kao što sam rekla, neposredno pre početka snimanja sam se porodila, tako da sam morala da fizičko spremanje za ulogu detektivke prilagodim svom telu u tom stanju. Dojila sam na pauzama, trčala kući posle snimanja i zaista nisam bila u mogućnosti mnogo da treniram. Gabrijela je u tome bila mnogo uspešnija od mene. Za drugu sezonu ću morati mnogo više da posećujem teretanu. Ono što je bilo zanimljivo su policijske obuke kroz koje smo svakako morale da prolazimo, te sam na tome morala da budem redovna", rekla je divna glumica.

View this post on Instagram

This is my my world. My heart burst open the moment I became a mom almost 11 years ago. I became a soft, vulnerable, open women -fully comfortable in myself knowing that I’m far from perfect but I always try to do my best -my kiddos are my #1. There has been no greater gift in my life than being their mama. It’s messy, chaotic, hilarious, cozy, warm, joyful, hectic, frustrating, rewarding, and everything in between. Thank you @jondavisphoto for capturing so many moments of us and once in a while we get all kids smiling at the same time!!! (Hooray) Swipe through for a random snap shot of my #momlife -my biggest baby Honor growing up so fast , Honor and Haven fighting , Haven just living her very best life and my Hayesie Boo giggles . To all the mamas out there doing the damn thing- I See yo I Love you and we are in this together!

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on May 12, 2019 at 3:00pm PDT

Pored mnogobrojnih uloga u kojim je Džesika igrala jake žene, ova joj naročito znači, jer će baš ona inspirisati i njenu ćerku da bude u isto vreme snažna, ali i elegantna žena. "Uvek su me privlačile uloge u kojim igram jake žene, to je valjda i moj lični vajb i energija. Tako sam razmišljala oduvek. Zašto ne bih mogla da budem u isto vreme jaka, samosvesna, a onda i nežna i elegantna žena? Kao majka ćerki smatram da je važno da ih od malih nogu učim da u današnjem svetu žensko mora da uzme stvari u svoje ruke. U našoj seriji imamo dve žene koje nisu savršene, ali su na kraju, na svoj način, heroji", izjavila je.

U svakom trenutku, glumici je porodica na prvom mestu, a promišljanje o ulogama uvek ostaje kao malo manje bitna odluka. " Oduvek sam više razmišljala koliko ću vremena provoditi sa svojom decom i kako ću im obezbediti budućnost, a manje razmišljam o ulogama koje ću da igram i šta ću kroz njih reći. Fokusiram se na to da im budem rame za sve i u svakom trenutku i na njihovo vaspitanje mnogo više nego na to šta ću im ulogama ostaviti."

Zapratite nas i na Instagramu!