Bivša košarkašica Nataša Vukoje na svet je donela dečaka, a ponosni roditelji su bebi dali ime Luka. 

Nataša je udata za sportskog stručnjaka Horhea Mendeza i žive u Španiji. Prelepa srpkinja se danas bavi jogom i ima veoma korisne savete koje propagira putem društvenih mreža. 

Nije odolela da svojim pratiocima ne pokaže dečaka, a publika se odmah raznežila.

"Dobar dan Instagram svete. Luka nam je stigao. Mogu samo da vam kažem da je ovo bio najuzbudljiviji vikend u mom životu."-napisala je ponosna mama ispod objave.

Iz prvog braka Nataša ima ćerku Đurđu, a Horhe dvojicu sinova.

View this post on Instagram

Deca su nase ogledalo. Ja verujem da ce sada najveci deo vas da pomisli na one lepe karakteristike, ali postoje i one koje nas izbacuju iz ravnoteze. I to vrlo cesto.... Koje su deo karaktera, vasapitanja i nevaspitanja, nasih slabih tacki, strahova, opravdanja... Znam da je za sve mame koje imaju dete iz prvog braka najveci izazov napraviti balans, izmedju svih ukucana, dati ljubav, pruziti paznju, biti pravedan i realan, ali sa druge strane, svi mi imamo nase slabe tacke. Ono sto nas pogadja direktno u srce, suze koje krecu same, i potrebu da uvek damo najbolje od sebe. Ali da znate, zato deca biraju nas za roditelje! Da na ovom putu rastemo zajedno. I to sto smo stariji i po 30 godina od nase dece ne znaci da smo uvek najpametniji. Ne znaci da smo sve naucili, nego da tek imamo da ucimo, zajedno. RODITELJI trebaju da rastu, kako bi bili primer deci da je rast proces koji ne prestaje. Da placemo zajedno jer je plakati zdravo. Da delimo emocije, jer je dobro da im pokazemo kako se to radi. Da biti emotivan nije mana, da postojie granice, da postoji postovanje... Samo tada rastemo zajedno. #9monthspregnant @anaadrianaphotos

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Aug 5, 2019 at 11:53am PDT

Zapratite nas i na Instagramu!