En Hatavej očekuje drugu bebu, te je rešila da otkrije svoj put do trudnoće koji nije bio nimalo jednostavan.

Poznata tridesetšestogodišnja glumica je iskreno otvorila dušu o svojoj borbi sa nepolodnošću.

"Čini mi se da imamo jednostran pogled na ostajanje u drugom stanju", rekla je En novinarima. "Ostaneš trudna i u većini slučajeva to je vrlo radostan period. Ipak, za one koji se bore i pokušavaju da ostanu u drugom stanju, to i nije baš prava priča... ili je samo jedan delić svega. Uz to, svi koraci koji vode ka lepom delu priče su vrlo bolni, izolovani i prepuni sumnje u sebe. Ja sam kroz sve to prošla."

Glumica je na ovo aludirala i onda kada je putem fotografije na Instagramu objavila trudnoću.

"Za sve one koji se bore sa neplodnošću i paklom začeća, molim vas, verujte da mi nijedna trudnoća nije prošla glatko. Šaljem vam veliku ljubav."

En je rekla da priča o svom putu jer je svesna koliko usamljeno možeš da se osećaš kada se boriš sa neproldnošću, a slušaš druge kako šire lepe vesti o trudnoći.

"Bila sam svesna činjenice da će moja objava učiniti neku drugu osobu usamljenom, te sam želela da vide sestru u meni."

Njena poruka je rezonirala sa drugim ženama koje imaju slične probleme. Mnogi ljudi na Instagramu su joj se zahvalili što otvoreno priča o tome.

"Upravo sam prošla kroz treći neuspešni tretman IVF, i osećam se kao na rolerkosteru emocija", napisala je žena u komentaru. "Ipak, kada vidim poznate ljude koji otvoreno govore o tome, poput tebe, pomaže mi da se osećam manje usamljeno."

"Začela sam drugu bebu posle dve godine. Hvala ti što javno govoriš o svojim borbama", još jedna žena je dodala.

Ovo će biti drugo dete poznate glumice i njenog supruga Adama Šulmana, sa kojim ima trogodišnjeg sina Džonatana.