"Barem nekoliko dece koja su bila na intenzivnoj u isto vreme kad i Nora nije preživelo... Videli smo izbezumljene poglede njihovih roditelja dok su se lekari i sestre neuspešno borili za život tih mališana. Videli smo i decu koja će morati da stasavaju s trajnim posledicama i roditelje koji će morati da se, kako znaju i umeju, nose s tim. Nemaju sve priče hepiend i to je tako, je.iga. Ipak Norica se uspešno izborila sa svim komplikacijama i sada je u 114. danu svog malog života...", napisao je Vladimir Arsenijević.

❤ #love

Posted by Vladimir Arsenijevic on Недеља, 16. јун 2019.

"Upoznajte našu kćerku Noru. Danas je napunila dva meseca ali s obzirom na to da je rođena u dvadeset četvrtoj nedelji, dakle gotovo četiri meseca pre vremena, i sa samo 750 grama, za ovih šezdesetak dana (provedenih na odeljenju intenzivne nege beogradskog Instituta za neonatologiju) već je hrabro pregurala toliko toga."

"Na početku nam nisu davali mnogo šanse za život. Pa ipak, do sad smo pobedili i za sobom ostavili sepsu, dva pneumotoraksa, bakterijske i virusne infekcije i još mnogo toga. Idemo dalje. Srećan ti drugi mali rođendan, Norice, volimo te najviše na svetu", napisao je na Fejsbuku ponosni tata Vladimir Arsenijević, ugledni srpski pisac, prvi put predstavivši svetu svoju hrabru Palčicu.

To je bilo u maju, a jul u kući Arsenijevića doneo je novu radost - Nora je posle 124 dana svakodnevne borbe na Institutu za neonatologiju najzad stigla kući i to 12. jula! Malo je reći koliko je radosti tog dana unela u porodični dom.

Girl gang: Nora & Lora

Posted by Vladimir Arsenijevic on Субота, 27. јул 2019.