Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tata iz Beograda platio kaznu zbog trčanja dvogodišnjeg deteta kroz stan

Nova, dugo najavljivana odluka o kućnom redu u stambenim zgradama još nije stupila na snagu, a jedan Beograđanin je već platio kaznu od 2.500 dinare zbog deteta koje je trčalo kroz stan!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Naime, kako je Nenad Elezović ispričao je komšijama koji se nalaze u stanu ispod njegovog smetala je buka, te su zbog toga rešili da slučaj prijave policiji.

"Situacija je počela tako što mi je komšija zamerao da se čuje neka buka iz mog stana, ali kada sam ga pitao kakva, nije umeo da mi objasni.

"Pretpostavljao sam da to može biti samo kada moje dete, koje je tada imalo dve godine, koje protrči u toku igre, ali on mi nije verovao", priča Elezović.

Povezane vesti

Nakon toga patrola policija mu je u više navrata dolazila na kućna vrata.

"Apsurdno je što nikada nisu dolazili u vreme odmora, već ujutru oko devet sati, a nekada i uveče. Ja sam i njima objašnjavao da buka nastaje jedino kada dete protrči kroz stan, medutim ni oni nisu verovali", dodaje Nenad

Nakon silnih rasprava i agonije duge skoro godinu dana, Nenad je odlučio da preseče.

"Nisam više mogao da izdržim, moje starije dete je navuklo traume od konstantog zvonjenja na vrata. Kasnije sam čak i isključio zvono. Tek nakon plaćanja kazne sitaucije se umirila!, kaže Elezović.

Povezane vesti

Kada je Nenad otišao u sud kako bi dobio odgovarajuću kaznu kaznu za narušavanje reda i mira, sudija koja je bila zadužena za njegov slučaj rekla je da "ne može da napiše da je kažnjen jer je dete protrčalo kroz stan". Međutim, kako kaže Nenad, nije mogao ništa drugo da navede "jer je to bila jedina istina".

"Nisam mogao da kažem kako sam pomerao nameštaj ili nešto drugo kada se to nije dogodilo. Nakon toga sam dobio takozvanu opomenu i platio 2.500 dinara kaže Elezović.

On je posle svega odlučio da obelodani ovu priču kako bi se kod ljudi podigla svest o tome da treba pustiti decu da odrastaju na miru.

"Ne može im se zabraniti svako igranje ili trčanje, pa makar bilo i u vreme odmora", zaključio je Elezović.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica