Megan i Hari su ovih dana opet u pokretu. Mlada mama, vojvotkinja od Saseksa se pojavila na utakmici Njujork Jenkija u Londonu.

Tom prilikom je Megan zagrlila svog rođaka Mukija Betsa, jednog od sportista, i iznenadila sve prisutne.

Megan je za svoje drugo pojavljivanje nakon rođenja sina Arčija, obukla malu crnu haljinicu sa džepovima i ravne crne sandale-baletanke. Struk je stegla sa širokim crnim kaišem.

Kosu je pustila, a na lice je nanela minimum šminke. Mediji bruje o njenom brzom povratku devojačke linije.

Srećni par ovih dana planira krštenje svog prvog deteta.

Beba Arči će biti kršten, sledeći vikenda, u istoj kapeli u Vindzoru gde su se njegov otac i stric krstili, ali i gde su se njegovi roditelji venčali 2018. godine.

Roditelji su ostali izričiti: Arči Harison Muntbaten Vindzor će biti vaspitavan kao običan građanin, tako da će njegovo krštenje biti zatvoreno za javnost.

Dok su Kejt i Vilijam dozvolili pristup medijima za sva tri krštenja njihove dete, Megan i Hari ipak to ne žele.

Kraljica neće prisustvovati krštenju najmlađeg člana kraljevske porodice. 

Muke sa dadiljama

Otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija, priča se da je Megan Markl oterala nekoliko asistentkinja, a sada je na red došla potraga za dadiljom za malog Arčija.

"Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja deteta. Oni biraju samo ono što smatraju ispravnim", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Samanta Koen (50), koja je 17 godina uživala puno poverenje kraljice Elizabete II, dala je otkaz u novembru. Međutim, šuškalo se da je Samanta mogla sa kraljicom da izađe na kraj, ali ne i sa Megan što je i razlog njenog odlaska. Ubrzo posle venčanja Megan je otpustila i svoju asistentkinju Melisu Touabti (39) koja joj je pomagala u organizaciji svečanosti.

U martu ove godine, Ejmi Pikeral, poslednja lična asistentkinja vojvotkinje od Saseksa takođe je dala otkaz.

"Sad je već svima jasno da je sa Megan užasno sarađivati. Čudi me što se iko javio za čuvanje malenog Arčija. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Za sada, Arčija, klupko sreće kako ga zove Hari, čuva dadilja koja je rodom Britanka. U početku ga je čuvala samo noću, kako bi roditelji bezbrižno spavali.

Za svega nekoliko dana, Megan Markl uspela je dva puta ozbiljno da iznervira britansku javnost. Prvi put ih je ujela za džep, kada je u javnost dospela cifra koju su Hari i Megan potrošili na renoviranje kuće, drugi put za srce kada je odlučeno da će Arčijevo krštenje biti zatvoreno za javnost.

U galeriji pogledajte još fotografija vojvotkinje:

Za svoje drugo pojavljivanje nakon porođaja Megan je izabrala udobnu i svedenu kombinaciju. Kako vam se dopada?