Pevačica koja je postala poznata u britanskom takmičenju "Ja imam talenat", u jednom intervjuu je otkrila da bi volela da bude hraniteljka mališanima koji nemaju dom.

"Kada se stvari malo smire, volela bih da postanem hraniteljka", izjavila je Bojlova.

Објава коју дели Susan Boyle (@susanboylemusic) дана 5. Апр 2019. у 8:03 PDT

Pedesetosmogodišnja pevačica je govorila o tome da žali što nema svoju decu, te da bi zaista volela da ima porodicu i da mališanima pruži lep i srećan dom.

Pričala je kako joj je zabavno i kako mnogo voli dečje društvo, a dodala je kroz šalu: "Imam divnu kuću, zašto je ne bih delila sa nekim?"

Istakla je i to da i mališani uživaju u njenom društvu, kao i da postoji nekoliko njih koji joj govore da im je ceo svet.

Upravo zbog neprestanog fokusiranja na pozitivne aspekte života, oseća se mladalački i u svojim pedesetim. "Razmišljanje o pozitivnim stvarima, i sama činjenica da imam turneju ove godine... sve to čini da se osećam mladalački. Sav taj adrenalin me održava mladom."

Zapratite nas i na Instagramu!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Inspirisana postom o ishrani u porodilištima, koji sam videla na Yumaminoj fejsbuk stranici, odlučila sam da vam ispričam svoje iskustvo iz šabačkog porodilišta. Na stranu što smo dobile pokvarena kuvana jaja i teget piletinu, moj prvi porođaj je bio strašan. Tri dana su insistirali na prirodnom, beba je bila bez vodenjaka 36 sati, krenula je i infekcija, molila sam za carski rez. Nakon porođaja, beba je danima primala terapiju zbog infekcije, a pedijatar je rekao da nisu smeli da toliko čekaju. Pritom, nisu mi uradili nijedan ultrazvuk po prijemu u porodilište za ta četiri dana. Drugi porođaj, carski rez. U porodilištu ili operacionoj sali, ne zna se, beba je dobila pseudomonas bakteriju u oba oka. Izašli smo sa zagnojenim očima, a oni su rekli da to nije ništa. I danas se i dalje patimo sa tim, nikako ne možemo da se izlečimo. U šabačkom porodilištu bebe redovno dobiju ešerihiju ili nešto drugo. O dojenju da i ne pričam. Moraš da moliš ili da se svađaš da bi dojio dete. Kolostrum sam prosipala, nisam imala kome da ga dam. Bebe smo dobijali na po pet minuta, tri puta dnevno! Uglavnom, toliko je strašno da smatram da bi trebalo da se to javno iznese i da se menja, zbog narednih trudnica i beba. Žene sa strahom odlaze u naše porodilište. Mama Milena Kakva su vasa #iskustvasaporodjaja? Da li ste zadovoljni tretmanom? Mozete nam pisati i na mejl: iskustva@yumama.com #porodiliste #porodjaj #iskustvamama #yumama #childbirth #maternityhospital #motherstories

Објава коју дели Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs) дана 20. Јун 2019. у 2:20 PDT