Komičarka Ejmi Šumer i njen suprug Kris Fišer su postali roditelji jednog preslatkog mališe. 

Dečak je rođen 6. maja, istog dana kada i kraljevska beba vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Upravo zbog ove koincidencije, Ejmi je podelila fotografiju uz preslatki opis: "10:55 sinoć. Naša kraljevska beba je rođena."

@ amyschumer је поделио/ла објаву дана 6. Мај 2019. у 1:26 PDT

Fotografija je obeležila preslatki porodični momenat, gde srećni tata ljubi svoju suprugu sa bebom u naručju.

Poznata komičarka i glumica se porodila u bolnici u Njujorku, a beba i ona su potpuno zdrave i srećne, te se raduju predstojećim danima porodičnog druženja i bliskosti.

Ejmi Šumer je, bez obzira na poteškoće i probleme, tokom čitave trudnoće održavala pozitivan stav i maksimalno uživala u tom periodu iščekivanja bebe, a uz to i zasmejavala svoje pratioce.

Zapratite nas i na Instagramu!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Zašto se žene plaše porođaja? Do sada nije pronađen lek koji porođaj čini bezbolnim, a da nema negativne efekte po ženu i bebu. Zbog toga, sa velikom ozbiljnošću treba uzeti u obzir efekat određenih tehnika disanja i relaksacije na obezboljavanje porođajnih kontrakcija i njihov pozitivan uticaj na bebu. Strah od porođajnih bolova je jedan u nizu strahova koje žena doživljava tokom graviditeta. Inače, ti bolovi su jedini koji ne signaliziraju da nešto nije u redu. Naprotiv, oni ukazuju da je porođaj počeo, a njihovo učestalo javljanje i pojačavanje intenziteta znači da se grlić otvara a porođaj bliži kraju. Pomenuti strah uglavnom uzrokuju priče žena koje su se već porodile, najčešće preuveličane, ali i nepoznavanje procedure i prostora u kome će porođaj da se odvija, kao i gubitka kontrole nad sopstvenim telom. Kada se upozna sa fiziologijom trudnoće i mehanizmom porođaja, žena dobija samopouzdanje koje joj pomaže da porođaj doživi kao prijatno iskustvo. #porodjaj #trudnice #Yumama #Repost @houseatwanderlane (@get_repost) ・・・ Hands down, one of the best moments of my life